Om - Cosmopolit
16515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Camilla
Foredragsholder Camilla Kornerup (f. 1971)

Jeg er cand. mag i spansk og religion og har drevet foredragsvirksomheden Cosmopolit siden 2012. I løbet af de seneste 30 år har jeg rejst, boet og arbejdet på de fleste kontinenter både som rejsende, rejseleder og forretningskvinde.

 

Som foredragsholder og formidler er jeg drevet af min passion for at rejse ud og se hvordan andre mennesker lever, tænker og tror.

 

Mine foredrag har til formål at oplyse om verden og dens tilstand.  Jeg ønsker at levere viden og inspiration gennem ord og billeder, som gør os klogere på den klode vi sammen bor på.

 

Jeg rejser ofte i udviklingslande hvor jeg på nært hold oplever hvordan vores verdens goder er ulige fordelt. Jeg ser fattige mennesker knokle for at uddanne deres børn og skabe en bedre fremtid under håbløse forhold. Formålet med Cosmopolit er derfor også, at styrke nogle af verdens mest udsatte mennesker.

 

Siden 2013 har jeg investeret 10 % af mit honorar i sociale projekter i Sydasien. For foredraget “De 17 verdensmål – Den vigtigste dagsorden” investerer jeg dog 50 % af honoraret.

 

I 202o begyndte jeg et nyt samarbejde med Methnana Foundation for handicappede børn i Sri Lanka.

 

Læs evt. om projekterne i Sydasien her: Samfundsansvar

 

Til daglig bor jeg i Edinburgh i Skotland, og kommer løbende til Danmark og holder foredrag.

 

Her i Skotland leder jeg desuden højskolekurser for Annas Højskole. Det næste kursus er “Skotland set indefra” i maj 2022, og det kan bookes gennem Annas Højskole på www.annashojskole.dk