Om - Cosmopolit
16515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Camilla
Foredragsholder Camilla Kornerup (f. 1971)

 

Jeg er cand. mag i spansk og religion og har drevet Cosmopolit siden 2012. I løbet af de seneste 30 år har jeg rejst, boet og arbejdet på de fleste kontinenter både som rejsende, rejseleder og forretningskvinde.

 

Som foredragsholder og formidler er jeg drevet af min passion for at rejse ud og se hvordan andre mennesker lever, tænker og tror.

 

Mine foredrag har til formål at oplyse om verden og dens tilstand.  Jeg ønsker at levere viden og inspiration gennem ord og billeder, som gør os klogere på den klode vi sammen bor på. De senere år har jeg set hvordan klimaforandringer har sat alvorlige spor og medbragt enorme ødelæggelser. I mine nyere foredrag og fremadrettet inddrager jeg mine observationer og oplevelser med klimaforandringerne.

 

Jeg rejser ofte i udviklingslande hvor jeg på nært hold oplever hvordan vores verdens goder er ulige fordelt. Jeg ser fattige mennesker knokle for at uddanne deres børn og skabe en bedre fremtid under håbløse forhold. Formålet med Cosmopolit er derfor også, at styrke nogle af verdens mest udsatte mennesker.

 

Siden 2013 har jeg investeret en del af mit honorar for foredrag i sociale projekter i Sydasien.

 

I 202o begyndte jeg et nyt samarbejde med Methnana Foundation for handicappede børn i Sri Lanka. Læs evt. om projekterne i Sydasien her: Samfundsansvar

 

Siden 2020 har jeg boet i Edinburgh i Skotland. Her i Skotland virker jeg også som både kursusleder og turleder for danske skoler, rejsebureauer og virksomheder.

 

I 2023  leder jeg igen højskolekurser for danskere for Annas Højskole i Skotland og på Sicilien. De næste kurser er “Skotland set indefra” fra 14. -21. maj og 11. – 18. september 2023 og “Vandring og højskole i det skotske højland” fra 30. juli – 5. august 2023.

 

På Sicilien leder jeg kurset “Vandring og kultur på Sicilien” fra 12. – 19. oktober 2023.

Kurserne i Skotland og på Sicilien kan bookes gennem Annas Højskole som du kan læse mere om på dette link: www.annashojskole.dk

 

I 2023 leder jeg desuden vandreture for danskere i det skotske højland for Green Active Tours ved Århus. Turene ligger i forår og efterår på datoerne 26.maj – 2. juni og 27. august – 3. september. Turene kan bookes gennem bureauet som du kan læse mere om på dette link: Skotske Højland med dansk turleder og Green Active Tours

 

Jeg kommer løbende til Danmark og holder foredrag. Følg dette link og se, hvor og hvornår jeg holder foredrag.