Om - Cosmopolit
16515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Camilla
Foredragsholder Camilla Kornerup (f. 1971)

 

Jeg er cand. mag i spansk og religion og har drevet Cosmopolit siden 2012. I løbet af de seneste 30 år har jeg rejst, boet og arbejdet på de fleste kontinenter både som rejsende, rejseleder og forretningskvinde.

 

Som foredragsholder og formidler er jeg drevet af min passion for at rejse ud og se hvordan andre mennesker lever, tænker og tror.

 

Mine foredrag har til formål at oplyse om verden og dens tilstand.  Jeg ønsker at levere viden, inspiration og medmenneskelig forståelse gennem ord og billeder, som gør os klogere på den klode vi sammen bor på. De senere år har jeg set hvordan klimaforandringer har sat alvorlige spor og medbragt enorme ødelæggelser. I mine nyere foredrag og fremadrettet inddrager jeg mine observationer og oplevelser med klimaforandringerne.

 

Jeg rejser ofte i det globale syd hvor jeg på nært hold oplever hvordan vores verdens goder er ulige fordelt. Jeg ser fattige mennesker knokle for at uddanne deres børn og skabe en bedre fremtid under håbløse forhold. Formålet med Cosmopolit er derfor også, at styrke nogle af verdens mest udsatte mennesker.

 

Siden 2013 har jeg investeret en del af mit honorar for foredrag i sociale projekter i Sydasien.

 

I 202o begyndte jeg et nyt samarbejde med Methnana Foundation for handicappede børn i Sri Lanka. Læs evt. om projekterne i Sydasien her

 

Siden 2020 har jeg boet i Edinburgh i Skotland. Udover at holde foredrag virker jeg som både kursusleder og turleder, primært hos den danske højskole Annas Højskole.

 

I 2024  leder jeg igen højskolekurser for danskere for Annas Højskole i Skotland og på Sicilien.

 

Læs mere om højskolekurserne i 2024 her

 

Kurserne i Skotland og på Sicilien kan bookes gennem Annas Højskole som du kan læse mere om på www.annashojskole.dk

 

Jeg kommer løbende til Danmark og holder foredrag. Følg dette link og se, hvor og hvornår jeg holder foredrag.