Om - Cosmopolit
16515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Camilla
Foredragsholder Camilla Kornerup

Jeg er cand. mag i religion og spansk og har drevet foredragsvirksomheden Cosmopolit siden 2012. I løbet af de sidste 28 år har jeg rejst, boet og arbejdet i Asien, Sydamerika og det Australske Kontinent både som studerende, rejseleder og forretningskvinde.

 

Som foredragsholder og er jeg drevet af at formidle min interesse for fremmede kulturer. Den inspiration jeg finder i forskellige folkeslag og deres historie, kultur og livsanskuelser glæder jeg mig over at bringe videre i levende historier gennem ord og billeder.

 

I Cosmopolit har jeg valgt at tage et samfundsansvar. Når jeg rejser i fattige lande oplever jeg på tæt hold hvordan mennesker knokler for at uddanne deres børn og skabe en bedre, sundere og mere sikker tilværelse for deres familier under håbløse forhold. Disse mennesker har brug for hjælp. Det optager mig, at støtte op om relevante projekter og initiativer, og siden 2013 har jeg arbejdet med en skole i Tranquebar i Sydindien. Læs mere om projekterne her: Samfundsansvar

 

Til daglig driver jeg også konsulentvirksomheden Global impact, hvor jeg rådgiver virksomheder om samfundsansvar og bæredygtighed.

Læs mere om Global impact her:  www.globalimpact.dk