Vandreture - Cosmopolit
17729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17729,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

I Skotland hvor jeg bor arbejder jeg som turleder på vandreture i højlandet for små danske grupper. Jeg samarbejder med det danske trekkingbureau Green Active Tours, som har specialiseret sig i at lave vandreture.

 

På turen “Det skotske højland med  dansk turleder” vandrer vi en uge i Highland Perthshire og Cairngorms Nationalpark. Vi har base i den lille livlige by Pitlochry, med pubber og restauranter, butikker og whiskydestillerier.

Dagsturene varierer og vi vandrer i bjerge, dale, skov og over åbne heder, holder pauser i småbyer og oplever den smukke, grønne og afvekslende skotske natur på nært hold.

 

Turen bookes hos Green Active Tours, læs mere om turen, dagsprogram og priser på dette link:  Vandreferie i det Skotske Højland med dansk turleder (greenactivetours.dk)

 

Vi har plads på følgende afgange  i 2023:

26. maj – 2. juni 

27. august – 3. september

 

Turen kan også bestilles på telefon hos Green Active Tours på 7870 8844.

 

Læs mere om Green Active Tours på www.greenactivetours.dk eller følg dette link  Aktive ferier for alle – Green Active Tours