Enneagrammet - et værktøj til personlig udvikling - Cosmopolit
16979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16979,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Enneagrammet – et værktøj til personlig udvikling

Enneagrammet er en flere tusind år gammel model som kategoriserer os mennesker i ni forskellige personlighedstyper. Modellen giver et indblik i og forståelse for menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur. De ni personlighedstyper beskrives bl.a. på baggrund af karaktertræk, motivation, adfærd, reaktioner, værdier og overbevisninger.

Enneagrammet bygger på såvel sufisme, kristen mystik og mere moderne psykologi og anvendes i hele verden. Modellen sætter os ikke i bås som en bestemt type, men søger at afdække vores potentialer for udvikling og personlig vækst, hvilket kræver et stykke arbejde af den enkelte. Vi bruger enneagrammet til at lære os selv og andre mennesker bedre at kende, både privat og professionelt. Arbejdet med enneagrammet bringer klarhed ovre egne og andres bagvedliggende motivation for handlinger og adfærd, og er et godt værktøj til personlig udvikling.

Foredraget om enneagrammet henvender sig særligt til arbejdspladser, der arbejder med medarbejderudvikling og teamudvikling og mennesker der generelt interesserer sig for personlig udvikling. Under foredraget gennemgås enneagrammets anvendelse og muligheder og de ni personlighedstyper. For at få det maksimale ud af foredraget er det hensigtsmæssigt at tage en enneagram type test inden. Jeg henviser til en gratis test inden foredraget, som man som deltager medbringer til foredraget.

Foredraget bygger på mine mange års erfaring som enneagram coach og HR konsulent og varer 2 timer. Det kan forlænges efter aftale.